Over PV computer solutions

  • Wie zijn wij

Wij zijn jonge ondernemers met een ruime ervaring in de ICT branche, gestart in 2009 met een V.O.F. onder de naam PV computer solutions.

  • Welke diensten verleent PV computer solutions

PV computer solutions verleent computerservices aan computergebruikers die computerproblemen hebben, bijvoorbeeld als gevolg van een computervirus. Wij bieden ondersteuning bij behoefte aan computerhulp bijvoorbeeld bij het installeren van uw nieuwe PC of MAC. En daarnaast geven wij deskundig advies.

  • Waar staat PV computer solutions voor

Er zijn hedendaags tal van bedrijven te vinden die diensten aanbieden op het gebied van computerondersteuning. Wij zijn van mening dat deze bedrijven vaak te onervaren zijn, niet professioneel genoeg zijn of voor deze tijd een veel te hoog tarief vragen. Wij zijn van mening dat dit anders kan, een kwalitatief goede computerservice hoort namelijk betaalbaar te zijn.

  • Waarin onderscheidt PV computer solutions zich

PV computer solutions onderscheidt zich door gebruik te maken van uitsluitend gediplomeerd en ervaren personeel. Daarbij bieden wij een kwalitatief hoogwaardige service tegen een betaalbaar tarief.

paulvisserOver PV computer solutions