Computerdiensten MKB

Computerdiensten-MKB

Scope Computers biedt voor het Midden en Klein Bedrijf (MKB) een aantal specifieke zakelijke diensten.

Bent u op zoek naar een professionele IT-partner, Scope Computers is flexibel, betrouwbaar en heeft een ruime ervaring met het uitvoeren van IT-projecten.

Hieronder staan de aangeboden computerdiensten MKB  met een korte beschrijving:

Advies

Scope Computers geeft advies op het gebied van hardware en software. Bijvoorbeeld bij het uitzoeken van nieuwe laptops, printers of een compleet op maat ingerichte server. Maar ook op het gebied van de nieuwste software zoals Microsoft Office 2010 of de meest recente virusbeveiliging voor uw bedrijfsnetwerk.

Meer informatie vindt u op onze contactpagina, voor tarieven klikt u hier.

Installatie

Scope Computers voert op grote en op kleine schaal installaties uit op het gebied van laptops, desktops en printers. Onze specialisten voeren daarnaast ook de complete installatie uit van bijvoorbeeld uw server of netwerkapparatuur als routers, accesspoints en switches.
Scope Computers verzorgt de gehele installatie van uw bedrijfssoftware, bijvoorbeeld een nieuw softwarepakket zoals Microsoft Office 2010 of een nieuw boekhoudpakket.

Meer informatie vindt u op onze contactpaginavoor tarieven klikt u hier.

Storingen

Scope Computers kan storingen oplossen aan uw IT-apparatuur, bijvoorbeeld bij storingen aan uw computers en printers maar ook storingen met betrekking tot uw server.
Onze specialisten maken een analyse van de storingsmelding, achterhalen de oorzaak en bieden vervolgens een passende oplossing.

Meer informatie vindt u op onze contactpaginavoor tarieven klikt u hier.

Procesbeheer

Bij Procesbeheer analyseert Scope Computers uw bedrijfsproces(sen),  adviseert uw over de mogelijkheden tot verbetering en kijkt waar IT als hulpmiddel ingezet kan worden.

Meer informatie vindt u op onze contactpaginavoor tarieven klikt u hier.

 

paulvisserComputerdiensten MKB