De PV computer solution, computer reparatie in Vleuten.

Gratis telefonische intake

U heeft een computerprobleem, computer reparatie of assistentie nodig middels de computerhulp.
Bij PV computer solutions krijgt u een gratis telefonische intake om de situatie uit te leggen, een eerste analyse te maken naar de oorzaak en wat de beste vervolgstappen zijn. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Computerhulp op locatie, 7 dagen per week

PV computer solutions biedt 7 dagen per week computerhulp, computerreparatie aan bij u op locatie. Wij werken vanaf thuis of komen naar u, dat scheelt u een ritje met de computer of laptop en de afspraak vindt plaats wanneer het u uitkomt.

Prijs opgave vooraf

Onderdeel van de telefonische intake is het bepalen van een prijsopgave,  afhankelijk van het verwachte probleem en de mogelijke oplossingen weet u direct wat het u gaat kosten.  Dus geen verrassingen achteraf.

Een blijvende oplossing

Dat wil toch iedereen? Een blijvende oplossing voor de lange termijn, helemaal mee eens toch? In overleg met u wordt gekeken naar de passende en blijvende oplossing zodat u weer met plezier achter de computer of laptop zit.

Een tevreden klant

PV computer solutions werkt uitsluitend service en klantgericht, uiteindelijk gaat het erom dat u tevreden bent na het gebruik van onze diensten en producten. En een tevreden klant is een blije klant, wij hopen voor u van niet maar zien u graag terug.


PV computer solutions is een ervaren bedrijf met als specialisatie computerreparaties, installatie en het geven van adviezen. PV computer solutions bestaat uit een team van gediplomeerde computerexperts.
Wij bieden computer ondersteuning aan zowel thuis-gebruikers, ZZP’ers als bedrijven.

 

PV computer solutions is gespecialiseerd in:

•    Het oplossen van computerproblemen, zoals virussen en andere foutmeldingen
•    Het uitvoeren van computerreparaties
•    Het installeren van nieuwe of gebruikte computers
•    Het geven van deskundig computeradvies, op een manier die voor u te begrijpen is

PV computer solutions onderscheidt zich door een service gerichte aanpak tegen een betaalbaar tarief waarbij klanttevredenheid voorop staat.
Wat kan PV computer solutions voor u betekenen? Kijk gerust rond op onze website.

Bij vragen of computerproblemen kunt u direct een afspraak plannen of onze contactpagina bekijken voor meer informatie.

Computer reparatie Vleuten

paulvisserComputer reparatie Vleuten